Over Ons

AL MEER DAN 50 JAAR SPECIALIST

Van Houdt Medical in Antwerpen al meer dan 50 jaar  is gespecialiseerd in de inrichting van medische kabinetten en artikelen voor algemene geneeskunde, verbanden en EHBO-materiaal. Onze medische apparaten, instrumenten en toestellen zijn vooral bestemd voor algemene geneeskunde, ziekenhuizen, thuisverpleging en industrie. Al onze artikelen zijn tevens beschikbaar voor particulieren.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische en paramedische sector staan wij garant voor de nodige productkennis en klantenservice. Bezoek onze makkelijk bereikbare winkel met ruime toonzalen en magazijnen. Parking ter plaatse beschikbaar voor ons cliënteel.

Naast de inrichting van medische kabinetten kunt u ook bij Van Houdt Medical terecht voor medische artikelen, medisch meubilair, medische apparaten, instrumenten en artikelen voor algemene geneeskunde.

Diagnostic disposable artikelen, allerhande instrumentarium en pedicure, medische toestellen, meubilair, ziekenzorg, zuurstof en toebehoren…het zijn maar enkele van de producten en diensten die wij u kunnen aanbieden.

ONZE KERNWAARDEN

Van Houdt Medical

Wij zijn gespecialiseerd in apparatuur voor diagnose, uitrusting voor ziekenhuizen en artikelen voor algemene geneeskunde.

Al onze niet-steriele artikelen zijn tevens beschikbaar voor particulieren.

Top kwaliteit

Ons gamma medische instrumenten is zeer uitgebreid en van een uitstekende kwaliteit voornamelijk van Duits/Europees en Aziatisch fabrikaat.

Productkennis & Klantenservice

Dankzij onze jarenlange ervaring in de medische en paramedische sector staan wij garant voor de nodige productkennis en klantenservice.

Wij staan tot uw dienst voor verkoop en herstelling, maar ook voor medisch meubilair moet u bij ons zijn.